JEDLIX SLIM LADEN

Doe vandaag nog mee met dit innovatieve project en word financieel beloond voor Slim Laden!

De voordelen

We kunnen de energietransitie van fossiele brandstoffen naar groene stroom zelf versnellen. Door slim te laden draagt u bij aan een groene en schonere toekomst.   

 
© 2019 Jedlix. All rights reserved

PROJECT PARTNERS

Slim Laden

Maak een impact

De app is gemakkelijk te gebruiken en in te stellen op uw wensen. Een dashboard geeft u toegang tot allerlei informatie zoals uw besparingen, gebruik en batterijstatus. 

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Ontdek de nieuwe manier van laden met de handige Jedlix app. De app is een must-have voor iedereen die duurzaam wilt rijden met een volle batterij.   

Word beloond

Makkelijk in gebruik

Door de Jedlix app te gebruiken in combinatie met uw Engie Electrabel energiecontract krijgt u ook nog eens een financiële bonus!   

Veelgestelde vragen

 Wat is Slim Laden?
Door  slim te laden wordt uw elektrische auto opgeladen wanneer de energieproductie  zo duurzaam en goedkoop mogelijk is en laden wordt uitgesteld wanneer er pieken zijn  in de energieconsumptie. Zo trachten wij ervoor te zorgen  dat elektrische wagens voornamelijk worden geladen wanneer er voldoende en bij voorkeur hernieuwbare energie beschikbaar is. Uw vrijheid wordt niet beïnvloedt door het  gebruik van de Jedlix app, het Slim laden proces houdt namelijk  rekening met al uw wensen (minimale range die direct moet worden geladen,  vertrektijd, aantal uren die de auto kan laden...).
 


Wat gebeurt er nadat ik het formulier heb verstuurd?
Door te  registreren, bevestig je dat je geïnteresseerd bent in het Slim laden  programma. U zal niet gebonden zijn om commerciële aanbiedingen te accepteren  (van Engie Electrabel of Jedlix). Door u te registeren geeft u ons enkel uw akkoord om nieuws en updates van Jedlix te ontvangen die gaan over de Slim Laden service. U behoudt steeds  de mogelijkheid om u op een later moment weer uit te schrijven.


Waarom overstappen naar Engie Electrabel?
Engie Electrabel is de enige energieleverancier in België die  de Jedlix Slim laden app ondersteunt en helpt om te besparen. Dankzij je Engie Electrabel contract kan je beginnen met een financiële bonus  op te sparen in de app in ruil voor jouw bijdrage aan de  energietransitie. 
Klik hier en  stap over naar Engie Electrabel.


Meer informatie over het Drive  tarief van Engie Electrabel
Met het Drive tarief profiteert u van een voordeliger  energietarief. Bovendien zal heel je huishouden voorzien worden van Belgische  en 100% duurzame energie. Door vervolgens in de Jedlix app aan te geven  om enkel te laden tijdens de daluren kan je genieten van het lagere daltarief  of nachttarief. Deze verlaging voor je energiefactuur is een extra besparing  naast de financiële bonus die je opspaart op je Jedlix account! 
Klik hier voor  meer information over het Drive tarief.


Hoe krijg ik toegang  tot de Jedlix app?
De smartphone app zal binnenkort beschikbaar zijn in alle app stores in België voor iOS en Android!  Schrijf je in en blijf op de hoogte. 

Het Slim laden programma geeft u de mogelijkheid om het laadproces van uw auto te laten optimaliseren én daar ook nog eens geld mee te besparen! Engie Electrabel, de grootste energieleverancier en groene stroom producent van België communiceert met de Jedlix app. Zo is het mogelijk om Jedlix uw 

Hoe het werkt?

CONTACT
Voor meer informatie 
neem contact met ons op via: support@jedlix.com

Kom ik in aanmerking?

IK DOE MEE!

Check of je alles hebt om reeds te beginnen met Slim laden  

Elektrische auto
U bent eigenaar van een Tesla of een andere elektrische auto 

(Jedlix zal kijken of je kan slim laden met je elektrische wagen)

Laad thuis
U hangt uw wagen aan de stekker op uw privé-eigendom van zodra u thuis komt

Energiecontract bij Engie Electrabel
Bent u reeds klant bij Engie Electrabel? Of bent u geïnteresseerd in het Engie Electrabel Drive tarief  speciaal voor huishoudens met een elektrische wagen? 

Weet u niet zeker of u in aanmerking komt om mee te doen aan dit project? Registreer hieronder en we onderzoeken het samen.   

Dankzij Jedlix bespaart u nog meer op uw energierekening wanneer uw auto ’s nachts wordt geladen.   

Profiteer extra uw 
lager nachttarief

Schrijf je hieronder in om lid te worden van de Slim laden community.

Door dit formulier in te vullen, kunnen wij kijken of u reeds kan deelnemen aan het Slim Laden project. Daarnaast houden wij u zeker op de hoogte en zullen wij u informeren wanneer de app beschikbaar is in België!   

De Jedlix app

✓ Stel uw gewenste vertrektijd en de minimale range die direct zo snel mogelijk ter beschikking wents te hebben

✓ Ontvang een financiële beloning voor 
het Slim Laden

✓ Bekijk de beschikbare range van je wagen in real-time

IK DOE MEE!

laadsessie te laten controleren en het optimale laadplan voor uw auto te berekenen zodat hij wordt volgeladen met de goedkoopste energie. In combinatie met het energiecontract Drive van Engie Electrabel wordt uw auto ook nog eens opgeladen met Belgische en duurzame stroom. 

Door gebruik te maken van de Jedlix app wordt uw elektrische auto opgeladen wanneer dat de energieprijzen gunstiger zijn. Vaak komen deze momenten voor wanneer er voldoende wind- en zonne-energie geproduceerd wordt. Dus wanneer u thuis komt en uw auto aan de stekker hangt, zorgt Jedlix met behulp van uw energie contract bij Engie Electrabel ervoor dat uw auto dus zo duurzaam mogelijk oplaadt. En u ontvangt een financiële bonus in ruil voor uw bijdrage. 

Onze intelligente app berekent een optimaal laadplan op basis van:   

Uw wensen  
(o.a. de ingestelde vertrektijd)

De beschikbare capaciteit op het electriciteitsnet

De beschikbaarheid van elektrische duurzame energie

De energieprijs op de groothandelsmarkt tijdens de laadsessie

FRA

ENG |

De app is nu beschikbaar voor Android en iOS !